Cégünk története

Cégünk, az ENOLA 2004 Kft. 2004-ben alakult. Az elsők között ismertük fel, hogy elfoglalt ügyfeleink bizalmát akkor nyerhetjük el, ha az összes gondot levesszük vállukról. Az ENOLA a kezdetek óta teljes körű ügyintézést - a cégalapítási tanácsadástól a bérszámfejtésen és a tb-bevallások elkészítésén keresztül az adóhivatali revíziók intézéséig - elvállaló könyvelő cég.

A legkényelmesebb megoldás

A hozzánk fordulók megszokták, hogy teljes mértékben számíthatnak ránk. Ügyfeleinknek mindössze egyetlen dolga van: havonta egy előre megbeszélt idopőntban bejönnek hozzánk, leadják számláikat - a többi a mi dolgunk a bérszámfejtéstől egészen az adóhivatali ügyintézésig.

Teljes pénzügyi-gazdasági tanácsadás, revízió

A könyvelésen túl foglalkozunk még pénzügyi és marketing-tanácsadással: nem az a fő kérdés, hogy mit csináljon ügyfelünk a pénzével: inkább az, hogyan legyen pénze. Vállalunk pénzügyi tervezést, piackutatást- és elemzést, marketingstratégia kialakítást és vállalkozunk cégek teljes könyvelésének revíziójára is.

Garantált alacsony ár az első három hónapban

Minden ügyfelünkkel külön állapodunk meg havi számlaforgalma alapján. A hozzánk belépő új ügyfeleknek az első 3 hónapban- számlamennyiségtől függetlenül - alacsony belépési árat garantálunk: egy betéti társaság könyvelését 25.000,- Ft+áfa áron, egy kft könyvelését 30.000,- Ft+áfa áron vállaljuk, egy vállalkozótól könyveléséért 15.000 forint+áfát kérünk.

A könyvelési díjat a 3 hónap leteltével megegyezés alapján állapítjuk meg.

Az összes általunk végzett munkáért felelősséget vállalunk.

Az Enola eddig sehol sem reklámozta tevékenységét. Ügyfeleink egymásnak ajánlják cégünk szolgáltatásait. Ha kérdése van cégünk tevékenységével kapcsolatban, hívjon fel bennünket a 279-0734, 209-0033-as vagy a 209-0032-es számon.

 

Ügyfélfogadási idő:
Minden hónap 5-éig: minden nap 09:00-17:00 óráig
Minden hónap 5-étől a következő hónap 1-ig: kedden és csütörtökön 09:00-17:00 óráig

lap tetejére